Vi har den glede av å kunne tilby deg hybel, velkommen!

hybel_bekrefter

  • Ta i mot plassen

Selv om søknaden din blir godkjent av oss, må du huske å trykke «Jeg bekrefter at jeg tar i mot plassen»  innen tre dager i mail/sms sendt fra Hybel.no – ellers mister du plassen og må søke på nytt.

bid_bedrift_problem_960x830

  • Signering skjer digitalt med BankID

Etter at du har bekreftet plassen vil du motta leiekontrakt for signering med Bank ID*. Det er viktig at denne signeres med en gang. Videre vil du få informasjon om innbetaling av depositum på kr. 9000,- gjennom Hybel.no. Depositumet får du igjen når du flytter ut, forutsatt at hybel er i orden og all husleie er betalt.

*Har du ikke bankID må du ta kontakt med oss omgående.

coffee-690349_1920

  • Hva trenger jeg å ha med meg?

Når du flytter til Fjellhaug må du ha med deg egen dyne og pute, sengetøy, personlige artikler og alt hva du trenger av kjøkkenutstyr. Det er lagt opp kablet internett til alle rom, men du må selv ha med trådløs ruter eller nettverkskabel for å koble til egen datamaskin.

145328-giro4

  • Husleiebetaling

Husleien betales ved å benytte tilsendt faktura på e-post/SMS hver måned. Forfall er den 15. i hver måned og fakturaen sendes ut 14 dager i forkant. Det er mulig å opprette avtalegiro som trekkes automatisk hver måned. Se informasjon om dette i første mottatte husleie e-post fra Hybel.no.

Klikk her for å bilder og informasjon om hyblene og gjeldene priser.

Det er tilfeldig hvilken hybel (nord- eller sydvendt) du får tildelt, du kan komme med ønske, men vi kan ikke love å innfri. Skriv dette i chaten på hybel.no

  • Reglement

Vi er mange som bor sammen både på studentheimen og på tunet til Fjellhaug. Takk for at du leser gjennom og gjør deg kjent med reglementet (klikk for å lese) før du flytter inn.

keychain-453500_1920

  • Innflyttingsdag

Innflyttingsdag for hovedopptak på høsten er 1. juli. Dersom du ikke gir annen beskjed regner vi med at du møter opp denne dagen for å motta nøkler og overta hybel mellom kl. 08-16. Skal du flytte inn senere på sommeren eller annen tid på året må du avtale dette med studentheimsleder på chaten til hybel.no.

Husk at kontrakt skal være signert og depositum innbetalt før innflytting kan skje. Du mister hybelen om du ikke har betalt depositum innen fristen.

Lurer du på noe, ta kontakt med oss i chaten på hybel.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Fjellhaug!

10256524_851579881524370_6912025750359899666_o
Vennlig hilsen
Lina – Studentheimsleder
Fjellhaug Eiendom
Tlf: +47 465 40 046
studentheimen@fjellhaug.no