Fjellhaug kurs og overnatting

Gjennom hele historien har Fjellhaug vært i bruk til både store og små arrangementer. Det er ikke bare NLM som leier våre lokaler – både privatpersoner og organisasjoner ser at Fjellhaugs plassering og fasiliteter dekker behov i økende grad. Vi gleder oss til å høre fra deg – og hjelpe deg med ditt årsmøte, selskap, konferanse, ledersamling, konsert eller annet arrangement.


Overnatting

Vi flere enkelt- og dobbeltrom tilgjengelig for deg som har behov for overnatting i Oslo. Vi har frokost og internett inkludert i prisen, samt gratis parkering for våre gjester. Våre gjesterom er nylig oppusset og har komfortable senger. Det er også tilgang på felleskjøkken ved behov. Ta kontakt med oss om du ønsker å leie rom. Vi har ved flere anledninger fullt, så vær gjerne tidlig ute.


Rom og fasiliteter

Fjellhaug Utdanningssenter benyttes til daglig som bibelskole og høgskole, men fasilitetene våre egner seg til både små og store arrangementer. Vi kan avholde konferanser for mellom 10-250 deltakere. Vi tilbyr utleie av rom til både små og store samlinger i vårt kursrom, auditorium eller i et annet lokale; se liste nedenfor.

  • Romslig kursrom med kapasitet for 20-50 personer i ulikt oppsett. Projektor.
  • Auditorium med plass til 200 personer. Renovert 2015. Projektor, AV-rigg med oppsett for både undervisingsmodus og konsertmodus.
  • Flere klasserom i ulik størrelse for forelesninger eller andre samlinger. Projektor.
  • Matsal med sitteplasser til 200 personer
  • Gymsal med mulighet for mange sitteplasser for større arrangement.
  • Tilstøtende vrimleareal
  • Terrasse ut fra matsal og grøntområder på tunet
  • Takterrase med god utsikt utover byen
  • God parkeringskapasitet på tunet

OBS! Smitteverntiltak gir redusert kapasitet i rom. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi tilbyr også overnatting til arrangement om vi har kapasitet. Klasserom kan også gjøres om til sovesaler dersom du kommer med klasser.

Vi har eget storkjøkken og avtaler med andre cateringbyrå – vi ser gjerne på en løsning for måltid eller forfriskninger til ditt arrangement.Ta kontakt for mer informasjon, priser og bestilling

Anne Grete Stenberg
Ansvarlig for kurs og overnatting – Fjellhaug Eiendom
Tlf: +47 958 81 263
utleie@fjellhaug.no